Borrning hos oss i Mora för djupare brunn

Borrning hos oss i Mora för djupare brunn

Hejsan på er alla fina följare

Vi bor ju i ett mysigt litet hus i Mora, men vi har problemmed att våran brunn är för liten så nu har vi hittat en firma som ska hjälpa oss med borrning så att vi kan göra den djupare. Till borrning behövs ju både kunniga personer men också rätt maskiner så vi sökte runt ett tag innan vi hittade en firma som vi fick förtroende för. Men nu har vi en firma som inte erbjuder en hel massa tjänster utan som faktiskt är experter inom borrning så det känns tryggt och bra.

Det är så roligt när vi hittade huset i Mora för varken jag eller min sambo är där ifrån, men ändå kändes det verkligen som vårt hus och som att komma hem. Vi trivs så bra och älskar vårat hus så att hitta detta var verkligen en lyckoträff. När vi satt och kikade efter hus så kollade vi ju först i närheten av där vi bodde, men så skulle vi för skojs skull söka på andra ställen för att jämföra och då hittade vi detta. Det är så spännande hur universum eller ödet eller vad vi nu vill kalla det fungerar.

Jag som så länge innan känt att jag inte riktigt hade någon plats som kändes helt och hållet hemma, nu har jag det men det var helt klart en överraskning att det skulle vara i Mora som jag skulle landa. Sen har det ju mycket att göra med vem jag är med också, min pojkvän är verkligen min person. Han är hemma för mig. Hoppas ni har en plats som känns som hemma för det är så värdefullt. Ha nu en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen. Kram på er! 


Kommentarer är stängda.