Ett företag som har hjälpt mig med sadelmakeri!

Ett företag som har hjälpt mig med sadelmakeri!

Hej på er igen mina fina vänner och läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en bra start på veckan, och att ni ser fram emot vad de kommande dagarna har att erbjuda er. Dagens inlägg kommer att handla om det här med sadelmakeri, då jag vet att ni är en hel del som har intresserat er för just detta. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, då jag alltid vill göra det så enkelt som möjligt för er. Jag tänkte därför tipsa er om IM Design, vilket är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, som även han vänt sig till dem för att få hjälp med sadelmakeri av sin bil. Jag har länge intresserat mig för gamla bilar, och då jag köpte en nu i somras kände jag att jag verkligen ville ha hjälp av ett professionellt företag när det kommer till sadelmakeri. Jag har därför vänt mig till flera olika företag som sagts kunna hjälpa mig, men som sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart har känts väldigt synd.

Jag blev därför väldigt glad när jag fick tag på just IM Design, då jag är så glad över den hjälp som jag har fått utav dem. De anställda hos IM Design är otroligt kunniga inom det här med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar. Kundservice och bra kundkontakt är någonting som jag anser att alla företag borde arbeta mer med. De visade sig även vara erfarna och kunniga inom sin bransch, vilket såklart är det viktigaste. Jag är så glad över den hjälp som jag fått utav IM Design, och jag vill därför tipsa er läsare att även ni vända er till dem. 


Kommentarer är stängda.