Ge aldrig upp!

Ge aldrig upp!

Hejsan alla mina fina läsare! Jag hoppas verkligen att ni alla mår bra och att ni har haft en bra morgon. Själv har jag haft en lugn och skön morgon och tänkte nu passa på att skriva ett inlägg till er, tanken är att jag ska berätta för er om företaget 2BU. Det är företaget som jag själv har varit i kontakt med när jag kände att jag behövde få hjälp av en psykolog i Skåne.

Under många års tid har jag haft problem, problem som jag inte har kunnat handskas med på egen hand. För att kunna bemöta och bearbeta mina problem har jag vänt mig till många olika ställen med förhoppningen att få hjälp. Hittills har jag varit hos väldigt många olika personer utan att jag har känt att jag har fått rätt hjälp, jag har varit hos både sjukvården och privata företag. Som ni kanske förstår har jag inte känt att jag har fått den hjälpen som jag behövde, vart jag än vände mig. Till slut började jag förlora hoppet, det kändes som att jag aldrig skulle få den hjälpen jag behövde. Trots det gjorde jag ett sista försök med att hitta en psykolog i Skåne som kunde hjälpa mig, idag är jag oerhört glad över att jag gjorde det. Tack vare att jag gjorde det hittade jag 2BU, företaget som faktiskt har hjälpt mig. Hade jag inte gett det ett sista försök hade jag antagligen aldrig fått den hjälpen jag faktiskt behövde. Tack vare att jag hittade det här företaget och vände mig till dem lyckades jag få den hjälpen jag behövde med problemen jag hade, vilket har lett till att jag idag mår mycket bättre. Med tanke på att jag fick så bra hjälp hos 2BU kan jag rekommendera dem till er som är i behov av hjälp från en psykolog i Skåne.


Kommentarer är stängda.