Healing för dig i närheten av Kalmar

Healing för dig i närheten av Kalmar

Hej mina fina följare!

I lördags var jag på en så härlig healing hos underbara Katarina som har Andligt Ljus strax utanför Kalmar. Hon erbjuder både healing och gruppseans om man vill prova det. Jag har tidigare varit ganska skeptisk mot det här och är vanligtvis inte så öppen och mottaglig för alternativa behandlingar och det andliga. Men jag har kommit på andra tankar nu och är övertygad om att healing fungerar.

Det började med att en vän pratade så gott om healing, men hon är mer andlig och spirituell än vad jag är så jag har mest varit glad för hennes skulle som hittat en behandlingsform som hon tycker fungerar. Men efter ett tag så väcktes en nyfikenhet hos mig och jag kände att det kanske kan vara spännande att testa. Det värsta som kan hända är ju att det inte fungerar eller att jag inte känner någon skillnad.

Katarina är en väldigt varm och välkomnande människa. Vi pratade en liten stund innan själva behandlingen och det fick mig att slappna av och hon sa just att man behöver inte tro på något särskilt för att healing ska fungera. Hon berättade att hon haft väldigt många som varit skeptiska innan, men sedan är det viktigt att få skapa sig sin egen uppfattning. Hur man upplever healing kan vara väldigt olika och kan även vara olika mellan gångerna du kommer, för det beror på vad kroppen behöver för hjälp just den gången.

För min del blev det en väldigt spännande session där jag blev både väldigt avkopplad men samtidigt pirrade det på flera ställen i kroppen och det fick jag förklarat som att det är blockeringar som släpper och får fart på cirkulationen igen. Efteråt förstod jag att det var det som hände för det kändes som att jag fått mycket ny energi och att flera av de spänningar jag gått med hade släppt.

Eftersom jag inte är så andlig av mig eller i alla fall kan behöva lite mer tid att öppna upp för det där så bad jag om att inte få någon andlig vägledning just denna gången och Katarina lugnade mig med att vi tar det i min takt. Man får inte till sig mer än man är öppen och redo för tydligen. Jag tror att jag kommer boka en behandling med healing igen lite längre fram faktiskt. Ha nu en underbar dag allihop!


Kommentarer är stängda.