I sommar ska vi hyra fjällstuga i Vemdalen

I sommar ska vi hyra fjällstuga i Vemdalen

Hej på er alla fina följare

I sommar tänkte vi åka till Vemdalen och spendera några dagar för vandring och bara njuta av den fina naturen, därför har vi nu också hyrt en fjällstuga. Vi ser fram emot det här jättemycket eftersom vi gillar att vandra och vara ute i skog och mark. Vi brukar åka upp till fjällen varje vinter till lite olika ställen för att åka skidor men i år sparade vi den resan till sommaren istället och så får det bli en tur till Vemdalen. Ofta får man vara ute i god tid för att få tag på en fjällstuga precis de dagarna man vill och vi hade tur att få tag i en som ser jättefin och mysig ut.

Vi ska åka upp tillsammans med ett annat par så det blir bra att dela den med dem. Vi har gjort flera turer och resor tillsammans och det fungerar verkligen jättebra, för vi brukar kunna både hitta på saker tillsammans och enskilt. Ibland är de iväg på nåt eget och ibland kanske vi tjejer gör nåt och killarna nåt annat – hur bra som helst. I år kommer vi nog att stanna hemma i Sverige i alla fall och det känns okej, det finns så många fina ställen att besöka och saker att göra ändå.

De sista åren har det liksom blivit att vi åker på en utomlandssemester vartannat år och så hittar vi på saker och gör utflykter i Sverige där emellan. Då får vi liksom det bästa av världar tycker vi eftersom vi både uppskattar det enkla och vackra i att vandra och vår fina natur men också se och upptäcka mer av andra länder och kulturer. Sen är det ju inte så tokigt med sol, värme och bad heller. Nu får jag önska er en fin dag innan jag drömmer mig bort helt. Må så gott!


Kommentarer är stängda.