Krympplast ger rätt skydd

Krympplast ger rätt skydd

Hallå där vänner nu kommer en stor rekommendation till er som har båt eller till er företagare som har en verksamhet där transport av ömtåligt gods förekommer ofta. Krympplast är svaret på er som vill skydda något från väder och vind. Anledningen till att jag kom på det här tipset var för att jag tittade ut genom fönstret och såg min båt inplastad i krympplast. I det här busvädret som just nu har dragit in över vårat land så känns det skönt att ha båten skyddad och det känns som väldigt bra att vi beslutade oss för att använda krympplast på vårat gods som vi nu håller på att transportera ner till Tyskland. Allt vårat gods är inte skyddat av lastbilarna utan vissa delar kör vi helt öppet och då är det extra bra att ge lite skydd så att vi inte levererar smutsigt och skadade produkter.

Jag är som ni märker en stor beundrare av krympplast och en vinter så plastade jag faktiskt in en av mina bilar istället för att hyra ett garage. Tro det eller ej så fungerade det faktiskt utmärkt och när jag tog bort plastens så var bilen i precis samma skicka som när jag lämnade den. Nog om krympplast, bilar och företaget. Nu ska jag snart ställa mig och laga lite middag, men jag har ett problem som sätter lite käppar i hjulet. Jag har inte en aning om vad jag ska äta. Kylskåpet är helt fullt och det brukar var en fördel när man ska laga mat, men det finns så mycket att välja på så jag inte vet vad jag ska göra. Till en början var jag inne på att laga någon gryta och lite ris men det tar sådan lång tid. Pasta känns som rätt väg att gå, det går fort och är perfekt för matlåda till jobbet imorgon. Det var mycket enklare att prata om krympplast. Jag får nog avsluta här nu, annars kommer det nog inte bli någon mat.  


Kommentarer är stängda.