På jakt efter en målare

På jakt efter en målare

Tjabba tjena bloggen!

Idag har jag varit på jakt efter en målare i Alvesta men jag fick avbryta min sökning ganska fort eftersom att det kom en hel del annat emellan. Först ringde sonens lärare och frågade vart jag var någonstans, tydligen skulle det vara utvecklingssamtal idag. Vilket jag inte alls hade blivit informerad om varken av min son eller av skolan, det var bara sätta sig i bilen och köra till skolan. Samtalet gick bra och det är alltid lika trevligt att få höra att sitt barn gör bra ifrån sig. Efter det tänkte jag att nu har jag gott om tid att hitta någon målare som kan hjälpa mig att måla om kåken, men då dök nästa sak upp. Jobbet kände inte för att ge mig någon som helst ledighet utan det var problem med skrivarna, så det var bara att lämna huset igen och åka in till kontoret i Alvesta för att ta tag i nästa uppgift. Jag har precis kommit hem från jobbet nu och jag hoppas innerligt att jag inte behöver lämna huset en gång till för att åka ut på något, nu vill jag bara sätta mig i lugn och ro för att kunna kontakta en målare som kan hjälp mig. Den här dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig och det är väl någonstans det som är charmen med livet, man vet aldrig vad som kommer hända eller hur nästa dag blir. Ibland blir det som dessa dagar och det kan vara lite segt men å andra sidan så blir det ibland positiva överraskningar som inträffar istället. Jag är nöjd så länge jag lyckas kontakta en målare som kan komma hit och ge oss lite nya väggar, vi har inte målat om här sedan det att vi flyttade in så det finns klara brister i färgen för tillfället. Ha det fint!  


Kommentarer är stängda.