Samtalsterapi online fick mig på fötter igen

Samtalsterapi online fick mig på fötter igen

Samtalsterapi online är vad dagens inlägg ska handla om. Jag har som flera av er vet om haft en del problem med en relation, det tog slut för ett par månader sedan och det tog mig riktigt hårt. Jag är inte en sådan där person som i onödan vill belasta mina vänner med mina problem för jag vill inte bli en energitjuv, alla har dessutom nog med sig och sitt. I bloggen delar jag med mig om det mesta och det betyder mycket att jag kan skriva av mig här, men jag behövde finna någon som är professionell inom det här med psykisk hälsa och samtalsterapi, och när jag fick reda på att det går att få samtalsterapi online så var det ett alternativ som passade mig allra bäst. Företaget som erbjuder samtalsterapi online heter Karins Hälsoforum och jag har haft stor nytta av att vända mig till det här företaget. De flesta personer kan hamna i en sits som gör att de skulle må bra av samtalsterapi, och jag vill såklart föra ut ordet om att det här företaget finns, så att ni får reda på att ni kan vända er dit om det är någon av er som tror att ni skulle bli hjälpta genom samtalsterapi. Det går att få samtalsterapi online med det går även bra att ta sig till det här företaget och få samtalsterapi på plats. Nu mår jag mycket bättre igen och det ska jag i alla fall delvis tacka Karins Hälsoforum för. Att jag har en blogg med ett stort antal följare har givetvis gjort sitt också. Nu ser jag framåt och jag hoppas verkligen att om det är någon av er som mår dåligt att ni i så fall gör någonting åt er situation. Det var allt för den här gången och jag hoppas ni kan ha nytta av det här inlägget. 


Kommentarer är stängda.