Takrenovering eller inte

Takrenovering eller inte

Hej på er! Jag sitter här utanför huset i Vara och ska bestämma mig huruvida det har blivit dags för en takrenovering eller inte. Det är ett tufft beslut med tanke på att vi samtidigt går lite i tankarna på att flytta och då känns det onödigt att göra någon takrenovering eller någon annan renovering för den delen. Samtidigt så är inte det här första gången som vi går i dessa tankar och hittills har dessa planer inte blivit verklighet så det är egentligen inte mycket som talar för att det kommer bli någon flytt från Vara den här gången heller. Jag vet inte hur mycket en takrenovering skulle kunna påverka priset på ett hus, det kanske skulle vara värt att kontakta någon takarbetare. Allt arbete som görs på huset är givetvis en fördel för att kunna få ut mer pengar men det innebär också en kostnad, så det gäller att hålla koll på om kostnaden kommer vara större än vinsten. Nu tror jag inte det är några jättesummor för att fixa i ordning taket, anledningen till att jag säger tror är för att jag inte har den blekaste aning om vad det skulle kunna gå på. Utvändigt så är det inte jättemycket som behövs göras men man vet aldrig vad som gömmer sig på insidan av alla takpannor, det kan visa sig vara ett mer omfattande arbete som krävs. Det kanske är bra att kolla upp det så man vet vad det är som väntar en om man nu ska göra en takrenovering. Oväntade kostnader är inte den typen av överraskning som jag gillar, jag tror inte det finns någon som gillar det. Nej nu får jag gå in i huset igen, det går inte sitta här ute hela dagen och fundera. Så varmt är det inte i Vara ännu.  


Kommentarer är stängda.