Vår och byten av Däck i Vetlanda

Vår och byten av Däck i Vetlanda

Hej och god morgon alla fina följare

Måndag och ny vecka. Även om helgen gick lika galet fort som alltid så är det ganska härligt med en ny vecka ändå. Den här är ju kortare arbetsvecka för många i och med att det är påsk. Ni har väl bytt era däck nu? Våren är här, gatorna sopas och bilarna får byta däck. Här i Vetlanda har verkligen våren anlänt nu med knoppande träd, krokusar, tussilago och lite andra små blommor. Vi har en verkstad här i Vetlanda och det har varit kö med bilar där den senaste veckan på grund av alla som vill ha hjälp att byta sina däck. Nog om däck …

Med våren kommer också pollen. Känner ni av pollenbesvär? Jag har snuva och rinnande ögon men har börjat ta min medicin nu i helgen så jag hoppas att det ska hjälpa. Jag älskar våren på ett sätt men på ett annat så är denna tiden ganska jobbig i och med allergin. Lite längre fram mot sommaren så blir det bättre så sommaren gillar jag allra mest. Dels för att jag älskar sol, värme och bad. Jag älskar också att ha klänning utan att frysa! Hoppas det blir en fin sommar i år så att man kan sola och bada mycket. Undrar vad mer för roligt man ska hitta på.

?Jag tror att det blir en sommar i Sverige i alla fall och göra några minisemestrar till lite olika platser. Kanske en tur till svenska fjällen och vandra lite till exempel. Jag beställde en friluftsjacka härom kvällen faktiskt som kan passa bra både till långpromenader innan det blivit varmt nog att gå utan men även när man ska vandra. Jag tyckte jag gjorde ett riktigt fynd faktiskt så hoppas det passar bra. Nu ska jag försöka fokusera på jobbet men jag önskar er en fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.