Grävfirma gör dikesgrävning utmed våran grusväg

Grävfirma gör dikesgrävning utmed våran grusväg

Hejsan på er

Vad som händer där hemma just nu är att vi har en grävfirma som håller på att gräva nya diken utmed grusvägen som vi bor på. När vi flyttade från centrala Västerås till huset där vi bor nu så var det en omställning för nu bor vi en bit ut på landet, men vi trivs väldigt bra. Huset är inte helt ensligt utan vi är flera hus utmed vägen och just nu är det alltså en grävfirma som förbättrar dikena. Jag förstår varför de gör det men samtidigt ser det ju så mycket tråkigare ut nu än innan. Speciellt nu på sommaren när det växer lite härliga blommor i dikeskanten, men de försvinner nu.

Nu på sommaren kan det vara ganska idylliskt att bo en bit ut på landet men det är inte alltid jag är lika nöjd när det kommit en massa snö och man inte kommer fram ordentligt med bilen. Men det är ju en allmän väg så den plogas ju, men eftersom det är en lite mindre väg så har de större vägarna större prioritet. Det är dock en småsak i det stora sammanhanget för både jag och familjen mår så bra av att bo här ute, nära till både skog och sjö med badplats. Nu i det fina vädret så tar vi cyklarna till sjön varje dag och det är helt underbart.

Även om jag jobbar en vecka till innan ledigheten så är man ju tacksam då att man har de ljuvliga kvällarna för då hinner man ändå njuta en hel del. Barnen är antingen hos mina föräldrar eller min mans föräldrar om dagarna för där har de även nära till kompisar. Jag vill ge de ledigt från både skola och fritids och efter nästa vecka har vi flera veckor ihop och då går även min man på semester, som vi längtar. Ha nu en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.