Anlita en byggfirma för att bygga hus

Anlita en byggfirma för att bygga hus

Hej på er!

Det är full rulle i Uppsala och jag går i stora planer som jag tänkte berätta för er om nu. Jag har länge drömt om att bygga hus, eller ja att en byggfirma gör det åt mig. Men oavsett så vill jag väldigt gärna smälla upp en villa i utkanten av Uppsala, för den här staden tänker jag inte lämna. Jag har suttit i några dagar nu och sett över hur mycket pengar jag har lyckats spara ihop, vilket var ett väldigt positivt resultat. Dessutom har jag räknat lite på vad jag skulle tänkas få för det huset som jag bor i idag och jag tror att det skulle kunna vara en bra slant pengar faktiskt. Men det räcker ju inte att bara ha pengarna utan saker och ting måste faktiskt ske också. Därför har jag under gårdagen suttit och räknat på vad en vanlig byggfirma skulle kunna kosta, med material och allt vad det innebär. Enligt mina kalkyleringar där jag givetvis har räknat in en diff med tanke på att det inte alltid blir hundra procent korrekt summa, men iallafall så blir mitt resultat att jag faktiskt har råd nu att kunna förverkliga min dröm. Jag skulle enligt mina uträkningar till och med få en marginal på en stor summa pengar. Så nu är den stora frågan om jag ska ta tag i saken och anställa en byggfirma som kan bygga ett hus åt mig eller om jag ska fortsätta att låta det vara en dröm. Min mamma sa alltid till mig att följa mina drömmar och som det känns just nu så är jag inne på det spåret också, samtidigt som jag vet med mig att det är ett stort projekt. Jag får helt enkelt ta en till vända i min hjärna och tänka igenom innan jag fattar ett beslut, men nu tänker jag sätta en deadline tills på fredag. Så då får ni veta hur det blev.  


Kommentarer är stängda.