Möte med redovisningsbyrå i Stockholm

Möte med redovisningsbyrå i Stockholm

God morgon bloggen! Det är tuffa tider företagare här i Stockholm nu och jag tror att de flesta känner av det. Jag har bokat in ett möte med min redovisningsbyrå för att diskutera lite och se hur vi ska ta oss igenom det, antagligen kommer jag jobbat väldigt tätt med dem nu under en tid. Vi behöver analysera vår bokföring och se hur kapitalet ser ut. Men det är inte bara min redovisningsbyrå som jag kommer behöva hålla lite extra kontakt med, utan jag måste se över våran marknadsföring. Vi måste verkligen synas på de flesta fronterna nu så att vi kan hålla upp försäljningen, därför kommer jag spendera en hel del tid med min marknadsavdelningen. Men först är det möte med min redovisningsbyrå och det är om någon timme så jag har gott om tid på mig att få gjort lite andra saker. Jag har under de senaste dagarna tagit fram en del lösningar som kan komma att bli riktiga succéer, så där får ni hålla utkik. De är ungefär två till tre veckor ifrån en eventuell lansering men jag måste föra till diskussioner med produktionsavdelningen och höra hur det går. Som ni märker så är det väldigt mycket möten och diskussioner som förs mellan mig och de olika avdelningarna, det är allt från redovisningsbyrå till marknadsavdelningen. Jag har inget emot det alls, utan jag brukar vanligtvis ha en god dialog mellan företagets olika samarbetspartners och avdelningar. Men jag tenderar även att ha lite tid över för att träffa kunder och klienter, nu får våra säljare sköta den biten helt och hållet. Det gör de dock väldigt bra och kan vi hålla en jämn nivå här de närmaste veckorna så ska vi nog kunna ta oss igenom den här perioden. Om jag skulle ner på stan en stund och känna på storstadspulsen i Stockholm, eller så går jag ner och köper mig en frukostmacka bara.  


Kommentarer är stängda.